Ik als trouwambtenaar

Ik ben Kitty,

ik ben 42 jaar oud. Getrouwd en 2 prachtige meiden van 9 en 4 jaar oud.

Mijn man is vrachtwagenchauffeur en 5 jaar jonger dan ik. Waar ik ontzettend van hou is om met mijn 2 meiden dingen te ondernemen. Ik hou van wandelen in prachtige natuurgebieden en nieuwe dingen ontdekken. Het strand vind ik heerlijk om mijn hoofd leeg te maken. Daarnaast heerlijk met vrienden een drankje drinken in de tuin of lekker uiteten op een terras.

 

Ik ben al eerder getrouwd geweest en bij beide bruiloften hadden we een ambtenaar die niet of nauwelijks naar ons had geluisterd. Er werden fouten gemaakt en de humor was ver te zoeken. 

Ik ben altijd gefascineerd geweest door bruiloften. Ik heb ooit is de opleiding tot weddingplanning gedaan en heb mijn certificaat voor eventmanager behaald afgelopen jaar. Na een bootcamp bij Carina Roemers (een rot in het vak van trouwambtenaar en ceremoniespreker) was ik verkocht om het beroep uit te oefenen. En dit heeft me ertoe geleid om ceremoniespreker/trouwambtenaar te worden. 

 

Tevens heb ik al diverse trouwerijen meegemaakt, waaronder die van vader die inmiddels getrouwd is met een man. 
Ik doe het anders! Ik ga jullie, maar ook jullie familie en vrienden leren kennen. Ik heb lef, ik heb humor en ik ben verrassend! 

Kiezen jullie voor mij? Stuur me dan nu een bericht en laat ons gezellig kennismaken! (Uiteraard geheel vrijblijvend)