Slapen voor volwassenen

Welkom bij Kitty Zonneberg, waar we mensen helpen met slaapproblemen. Als volwassene kan het hebben van slaapproblemen een enorme impact hebben op je dagelijkse leven. Van stress en angst tot een onregelmatig schema, er zijn verschillende mogelijke oorzaken die je slaap kunnen verstoren.


Wat zijn de mogelijke oorzaken van slaapproblemen?

Stress

Stress kan een grote rol spelen bij slaapproblemen. Het is belangrijk om manieren te vinden om stress te verminderen voor een betere nachtrust.

Angst

Angst kan ervoor zorgen dat je moeilijk in slaap valt of vaak wakker wordt 's nachts. We kunnen samen manieren bespreken om deze angst te verminderen.

Slaapstoornissen

Slaapstoornissen zoals insomnia of slaapapneu kunnen ervoor zorgen dat je niet goed uitrust tijdens de nacht. Een consultatie kan helpen om deze stoornissen te identificeren en behandelen.

Onregelmatig schema

Een onregelmatig slaapschema kan je natuurlijke slaapritme verstoren. We kunnen werken aan het opstellen van een consistent slaapschema voor een betere nachtrust.

Hoe lang duurt een gemiddelde slaapconsultatie?

Een gemiddelde slaapconsultatie duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens deze consultatie kunnen we je slaapproblemen bespreken en mogelijke oplossingen aanreiken.


Heb jij moeite met slapen?

Neem contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek hoe we je kunnen helpen om beter te slapen.