De bruiloft van Rob & Nicole

Gepubliceerd op 11 augustus 2022 om 13:27

De bruiloft van Rob & Nicole

Ik kreeg onverwacht een berichtje van Rob. De bruiloft was al 2 keer verschoven en nu kreeg hij van de gemeente een ambtenaar die niet hun voorkeur had. Of ik kon helpen? Ik ga het proberen. We hebben afgesproken en toen ik daar binnenkwam, kwam ik ontzettend leuk stel tegen. Ze zijn al 21 jaar bij elkaar en er zit een behoorlijk leeftijdsverschil tussen ze. Ze zijn supervriendelijk, maar ook voel ik spanning, woede en verdriet over de gang van zaken van de gemeente.

Tijdens ons gesprek werd duidelijk dat de bruiloft op korte termijn was en zodanig kort, dat ik niet aangesteld kon worden als B.A.B.S. voor 1 dag. Het enige wat ik me kon bedenken was, dat (als de gemeente akkoord gaat) ik de ceremonie ga uitvoeren en de trouwambtenaar het officiële gedeelte. Gelukkig ging de gemeente en de inmiddels derde aangestelde trouwambtenaar akkoord en we spraken met zijn vieren nog een keer af om alles door te nemen.  

Dit verliep gelukkig heel soepel. We hebben besproken hoe de ceremonie gaat verlopen en wie wat doet. Wat waren Rob & Nicole opgelucht.

De trouwerij zelf verliep geheel volgens wens en ondanks de spanning heeft het bruidspaar echt genoten. 

En dit is waarvoor ik trouwambtenaar ben geworden. Wat een voldoening geeft dit! 

En mijn fijne gevoel werd later bevestigt door een prachtige recensie, wat wil een mens nog meer. 

https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/223519/kitty-zonneberg


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.