Wat is er veel gebeurd!

Gepubliceerd op 4 april 2022 om 19:53

Oh wat ben ik blij. Ik heb een account bij the perfect wedding. Dus ik ben vindbaar. Mijn website online en mijn sociale media allemaal aangepast. Ook heb ik mijn visitekaartjes en flyers binnen. Wat zijn ze mooi!

Ik heb diverse locaties in Numansdorp gemaild. Ik kreeg een heel enthousiast telefoontje terug en ik mag kennis komen maken. Aankomende zondag ga ik naar deze locatie toe. Hierover later meer. Ook heb ik contact met de coördinator van het oude raadshuis in Oud-Beijerland. Deze locatie is nog aan het verbouwen, maar wauw wat een mooie locatie! Dat ik daar straks mensen mag trouwen, wat een cadeau. 

Het is zo bijzonder dat ik dit allemaal mag meemaken. Mijn hart gaat hier sneller van kloppen. Zijn jullie nog op zoek naar een trouwambtenaar die het anders doet? Neem dan gauw contact op! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke Vogelezang
2 jaar geleden

We zijn er bijna 26 jaar geleden getrouwd. Toplocatie. Ik wens je veel suc6. Gr Marijke (vriendin Adrie N'dorp)